1. Haberler
  2. Altcoin
  3. Ankr, Hack’lerin Son Kurbanı Mı? aBNBc Yüzde 99.5 Düştü!

Ankr, Hack’lerin Son Kurbanı Mı? aBNBc Yüzde 99.5 Düştü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABNBCUSD 272C2C 2022 12 02 13 11 03

Altcoin’lerin  korkulu rüyası olan Hacker’lar bu kez Ankr (ANKR) coin’e saldırdı.

Web3 altyapı platformu Ankr (ANKR), bugün sabahın erken saatlerinde Hacker’ların platformdan milyonlarca dolar değerinde token el değiştirmesi ile bir hack saldırısının kurbanı oldu.

10 Trilyon Adet Bastılar

Hacker’lar, BNB’de ödül taşımak için kullanılan Ankr Reward Bearing Staked BNB’den (aBNBc) 10 trilyon adet bastılar. aBNBc, Ankr protokolünde bulunan ve BNB’de ödül taşımak için kullanılan bir tokendir.

Blockchain kaşifi BSCScan’nin aktardığı bilgilere göre hacker’lar  Ankr platformu üzerinde bulunan 900 BNB coin’i kripto karıştırıcısı Tornado Cash’e aktardı.

Akıllı sözleşmedeki bir güvenlik açığı ya da özel anahtarlardaki bir problemin hack saldırısının gerçekleşmesine neden olduğu üzerinde çalışmalar yoğunlaşıyor.

Ankr (ANKR) Yapılan Saldırıyı Doğruladı

Web3 altyapı platformu Ankr, resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaparak saldırıyı doğruladı.

“aBNB token’ımız hack’lendi ve şu anda ticaretini derhal durdurmak için kripto para borsalarıyla birlikte çalışıyoruz. Ankr Staking’deki tüm temel varlıklar şuanda güvende ve altyapı hizmetlerinin tamamı saldırıdan etkilenmedi.”

 

Güncel Bitcoin ve Altcoin analizlerimizi YouTube kanalımız olan Kripto Coin Çarşısını ziyaret ederek videolarımızı izleyebilirsiniz.

YASAL UYARI !!

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

1
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kripto Coin Carsisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KRİPTO COİN ÇARŞISI